Kuchnia
Śniadanie: pasta jajeczno-szynkowa i płatki owsiane na mleku.
Dieta bez mleka, bez glutenu i bez jajka: pieczywo bezglutenowe z szynką i płatki owsiane bezglutenowe na mleku roślinnym.
.jpg)
Kilka naszych smakowitości z lipca:
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Zapiekanka bezglutenowa oraz lazania
.jpg)
Korzystamy z sezonowych pyszności
.jpg)
Zdrowo i kolorowo!
.jpg)
.jpg)
Frytki z kalarepy z pomidorami
.jpg)
Śniadanie - twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką, bułka graham z masłem
.jpg)
Obiad - zupa grochówka z kiełbaską, leczo wegetariańskie z ryżem
.jpg)
Obiad - pulpety rybne w sosie koperkowym z ryżem, surówka z kapusty czerwonej
.jpg)
Podwieczorek - galaretka borówkowa z bitą śmietaną i granola czekoladowa
.jpg)
Podwieczorek - maślanka z żurawiną
.jpg)
Zagadka - który naleśnik jest glutenowy, a który bezglutenowy?

Podwieczorek - ciocie czarują na koniec dnia coś smakowitego:
.jpg)



Po zajęciach - czas na przepyszny obiad:


Drugie śniadanie - kolorowo i owocowo:


Sycące śniadania na dobry początek dnia:

Nasze fantastyczne Ciocie z kuchni - to właśnie tutaj tworzą zdrowe pyszności dla naszych podopiecznych!
.jpg)